AMB EL COTXE fins a…

Santa Pau, patrimoni i fesols DOP de la Garrotxa
Santa Pau, a tocar de la Fageda d’en Jordà, té un centre històric ben conservat. Només per això ja val la pena perdre’s pel poble i el seu entorn. Però hi ha més motius… també de gastronòmics.
➔ Més enllà de la Fageda d’en Jordà o del Croscat, el nucli i entorn de Santa Pau estan envoltats d’atractius patrimonials i naturals. Dins i fora del camp.
 
Dins del camp històric:
I fora del camp històric, en el camp agrícola. Heus aquí un suggestiu transfocament boví:
Com es descobreix de seguida, aquest atractiu no és només un atribut del poble. El seu entorn i el paisatge que l’envolta ja fan part de la feina. O aixo feien la primavera del 2018. I en tot cas, per arribar-s’hi, és fàcil: des d’Olot agafeu la carretera GI-524, una ruta “poc” concorreguda que porta a la Fageda d’en Jordà.
Passat el trencant de la fageda, uns 10 minuts en cotxe després, arribareu a Santa Pau. És clar que, si us pareu abans a fer fotos de l’entorn, seran una mica més de 10 minuts, tal i com ens va passar amb aquest CAT de Setmana AMB EL COTXE per la Garrotxa, amb el nostre “transfocament boví”. En tot cas, arribar-hi és fàcil:
I un cop a lloc, arribar al rovell de l’ou també és fàcil. N’hi ha prou en endinsar-se una mica pel poble i… de dret al centre històric.
I el nucli urbà i històric de Santa Pau?
Aquí unes belles estampes:

BONUS TRACK: 

Sí, un dels atributs gastronòmics de Santa Pau prové de la terra.
I sí, son els fesols de Santa Pau. 
Nyam Nyam?
Tots els detalls aquí:

 

fesolsdesantapau.cat

BON CAT de SETMANA!!

Gerard López i Fageda

Fins al Taga pel Coll de Jou i Sant Martí d’Ogassa? Of course!

El estanys de Baciver? Per la Vall d’Aran i el Pallars Sobirà? Oc!

Una per la Noguera pel Segre i l’estret de Mu? Valens!