AMB EL COTXE fins a…

Santa Pau, patrimoni i fesols DOP de la Garrotxa
Santa Pau, a tocar de la Fageda d’en Jordà, té un centre històric ben conservat. Només per això ja val la pena perdre’s pel poble i el seu entorn. Però hi ha més motius… també de gastronòmics.
➔ Més enllà de la Fageda d’en Jordà o del Croscat, el nucli i entorn de Santa Pau estan envoltats d’atractius patrimonials i naturals. Dins i fora del camp.
 
Dins del camp històric:
I fora del camp històric, en el camp agrícola. Heus aquí un suggestiu transfocament boví:
Com es descobreix de seguida, aquest atractiu no és només un atribut del poble. El seu entorn i el paisatge que l’envolta ja fan part de la feina. O això feien la primavera del 2018. I en tot cas, per arribar-s’hi, és fàcil: des d’Olot agafeu la carretera GI-524, una ruta “poc” concorreguda que porta a la Fageda d’en Jordà.
Passat el trencant de la fageda, uns 10 minuts en cotxe després, arribareu a Santa Pau. És clar que, si us pareu abans a fer fotos de l’entorn, seran una mica més de 10 minuts, tal com ens va passar amb aquest CAT de Setmana AMB EL COTXE per la Garrotxa, amb el nostre “transfocament boví”. En tot cas, arribar-hi és fàcil:
I un cop a lloc, arribar al rovell de l’ou també és fàcil. N’hi ha prou en endinsar-se una mica pel poble i… de dret al centre històric.
I el nucli urbà i històric de Santa Pau?
Aquí unes belles estampes:

BONUS TRACK: 

Sí, un dels atributs gastronòmics de Santa Pau prové de la terra.
I sí, són els fesols de Santa Pau. 
Nyam, nyam?
Tots els detalls aquí:

 

fesolsdesantapau.cat

BON CAT de SETMANA!!

Gerard López i Fageda

Fins al Taga pel Coll de Jou i Sant Martí d’Ogassa? Of course!

El estanys de Baciver? Per la Vall d’Aran i el Pallars Sobirà? Oc!

Una per la Noguera pel Segre i l’estret de Mu? Valens!

Desplaça cap amunt