Els camps de fruiters d’Aitona: el Segrià rosa
 
Al mes de març, les imatges de l’entorn de pobles com Aitona (Segrià)  tenen una constant: són monocultius multicolors. I això perquè? doncs perquè cada camp té el seu tips d’arbre – amb una mateix color – però no cada camp és igual que l’altre. En alguns casos, si la florida ja està avançada, dona lloc a una barreja que inclou de tot: imatges de fruiters propers, flors a primeríssim primer pla, paisatges amplis de grans extensions de camps… i també, cal dir-ho, detallets de les ‘Rambles’ d’Aitona, juntament amb altres estampes de l’entorn que no veureu enlloc més.

United Colors de CAT de Setmana

Aquest CAT de Setmana rosat fins a Aitona i voltants inclou dos tipus d’estampes: 
 
🍑 Estampes a tocar d’Aitona, per una ruta a peu més menys marcada i compartida amb centenars d’altres rostres pàl·lids. 
🍑🍑 Estampes per una ruta on, per entendre’ns, l’agosarat equip del CAT de Setmana s’ha buscat la vida, entre Aitona i Sarroca de Lleida.
 
 
🍑🍑 🍑🍑 🍑🍑 
 

PER CERT: LES FOTOS ESTAN TRUCADES?

 
Tothom que penja fotos de camps en flor tendeix a pujar-hi el color en post-producció, per lluir al màxim la florida. Però fins a quin punt tendim a passar-nos? CAT de Setmana certifica la seva justa mesura en les coloraines. Aquí una demostració de la mateixa fotografia passada de voltes, tractada amb “normalitat” i reduïda al màxim: Quina és la més fidel?

United Colors de CAT de Setmana

BON CAT de SETMANA!!

Gerard López i Fageda

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on telegram

Fins al Taga pel Coll de Jou i Sant Martí d’Ogassa? Of course!

El estanys de Baciver? Per la Vall d’Aran i el Pallars Sobirà? Oc!

Una per la Noguera pel Segre i l’estret de Mu? Valens!